Het Tellerlikker Festival in Winschoten is uitgegroeid tot een in Noord-Nederland en Duitsland bekend theater- & muziekevenement rond actieve en passieve amateur cultuurparticipatie in de podiumkunsten.

Het culturele festival podiumkunsten legt in 2022 de focus op het bereiken van alle doelgroepen en disciplines. Het festival is daarom losgekoppeld van de seizoen presentatie van theater De Klinker en markeert de start van het culturele seizoen. Er is aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en ouderen. In de disciplines muziek, dans, theater, musical, circus en meer. Uit alle geledingen van de samenleving in Oldambt en daarbuiten.

Een drempelloos programma voor jong en oud kan een belangrijke impuls geven aan de culturele wereld. Kijken, luisteren en zelf bezig zijn is het fundament van het culturele leven. Met programmering door culturele amateurverenigingen uit de regio aangevuld met voorstellingen in de beide zalen, de foyer en het Theatercafé. En ruimte voor alle cultuurliefhebbers uit de gemeente om zich met eigen aanbod te profileren.

Iedereen is van harte welkom!

Klik hier voor het volledige programma