Ben je erbij?

Op zondag 30 juni vindt voor het eerst het kunstfestival Kom over de Brug plaats in Blauwestad. En het belooft een ontzettend gezellige dag te worden die je niet mag missen!

Er zullen vele standhouders aanwezig zijn die hun ambachten tonen, en je kunt allerlei lokale producten ontdekken. Daarnaast kun je gratis deelnemen aan één van de workshops. Dit alles gebeurt onder het genot van muziek, hapjes en drankjes!

Het programma begint om 10.30 uur met een openingswoord door Erik Hulsegge, gevolgd door enkele voordrachten van gedichten. Daarna neemt een reeks bands het podium over. Ook voor de kinderen wordt er een gezellig speelplein ingericht met leuke activiteiten. Het Groninger Museum zal aanwezig zijn met hun caravan en een leuke workshop voor de jongeren!

Ik geniet ervan om namens Strik&Stralend events met zo’n enthousiaste groep vrijwilligers dit fantastische festival te organiseren. Samen met een geweldig kernteam Jose van Atten, Peter Weijn, Chris Gras en Naomi P. Boer – Versluis van Bewonersbelangen Blauwestad zorgen we voor de laatste puntjes op de i, zodat het een groot succes wordt. Zelfs de decoratie is bijzonder, want deze wordt gemaakt van producten die we niet meer gebruiken. Hoe leuk is dat!

Dit festival wordt mede een succes door de prettige samenwerken met de Gemeente Oldambt en Projectbureau Blauwestad.

Mis het niet en zet het alvast in je agenda!

Zondag 30 juni
De Wilgenborg, Blauwestad
10.30-18.00 uur

Foto’s: Like a Bos