Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de Kickoff Crowdfunding van voordekunst i.s.m. de Kunstraad Groningen!

Op 26 oktober a.s. organiseert voordekunst i.s.m. de Kunstraad Groningen van 14:00 -16:00 uur een gratis kickoff crowdfunding bij de Kunstraad, Martinikerkhof 13 in Groningen.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en hoor wat onze matchfundingpartners kunnen betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld?
Iedereen uit Groningen en omstreken die nadenkt over het starten van een crowdfunding campagne voor een creatief project.

Wat gaan we doen?
Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. Je krijgt tips, we kijken naar best practices en gaan samen aan de slag met de opzet van jouw eigen crowdfunding.

Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne! Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding!

Tickets

Met vriendelijke groet,

Antje van der Meulen
St. Jansstraat 2g
9712 JN Groningen
tel: 050 3600637

www.kunstraadgroningen.nl